Niels Lagergaard Pedersen.

Jeg er indehaver af fishingguidedenmark.dk og er certificeret fiskeguide gennem Danmarks Sportsfiskerforbund og Fishing Zealand. Udover min egen guidevirksomhed er jeg tilknyttet Fishing Zealand som guide. I mit private virke er jeg uddannet biolog.

"Jeg er en meget ivrig kystfisker og er ofte at finde et sted på kysten med fluestangen i hånden. Jeg begyndte at fiske på kysten for mere end 25 år siden de sidste mere end 20 år er det fortrinsvist foregået med flue."

I min guidevirksomhed guider jeg både spin- og fluefiskere og henvender mig til erfarne såvel som mindre erfarne fiskere og nybegyndere. Jeg arrangerer halv- og heldags ture for både private, firmaer, foreninger, skoler og grupper. Udover guidningen har jeg også stor erfaring med grejtilpasning og grejsammensætning, hvilket kan være meget afgørende for succes på kysten især som fluefisker. Jeg arrangerer ligeledes kastekurser med enhånds-fluestang, se mere her.
 
Achive_Icon
"Uddannet biolog"
Achive_Icon
"Certificeret fiskeguide"
Achive_Icon
"25 års erfaring"
Min fiskekarriere startede med at fiske på den lokale havn i Nordjylland, hvor jeg er født og opvokset. Senere blev geddefiskeriet interessant, og turene gik til søerne omkring Aalborg efter jagten på gedder. Med årene blev interessen vakt for å-fiskeri, og jeg har været medlem af Voer Å og Lindenborg Å foreningerne samt ligeledes fisket en del i Karup Å. På et tidspunkt begyndte fiskeriet på kysten at trække og specielt fluefiskeriet finder jeg enormt spændende. Kystfluefiskeri er uden sammenligning det fiskeri, jeg dyrker mest i dag og det tog i den grad fart, da jeg boede på Fyn i min studietid.

"Jeg har fisket med både spin og flue langs mange jyske kyster og fjorde samt på både Fyn og Sjælland. Ligeledes har jeg fisket en del på Bornholm og i Sydsverige."

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Niels Lagergaard Pedersen

+45 2267 7874
niels@fishingguidedenmark.dk
Dansk